Testimonial - User


MY LATEST TESTIMONIAL - 2nd


Ini second/latest testimoni untuk Miza sendiri. Alhamdulillah...sekarang ni confident level dah tinggi, kalau dulu rasa rendah diri dan tak de keyakinan diri... Even nak bergambar pun tak de mood... Maklumla badan naik mendadak-dadak...Miza ni jenis yang cepat naik dan susah nak turun...Pada Miza, Miza tahu Miza dah GEMUK, tapi tak sedar badan dah naik berlebih-lebih sehingga la Miza tengok Miza dalam gambar... Masa tu baru la sedar Miza memang dah terlebih-lebih gemuk jika nak dibanding kan dengan zaman dolu-dolu...

Lama dah dok intai Premium Beautiful ni, cuba-cuba servey, mula tu bila tahu harga wahhh... boleh tahan.. 
TAPI..............
Bila pikir balik, bila dengar manfaatnya, Miza tekad lagipun kalau nak dibandingkan dengan kos-kos lain untuk kuruskan badan contoh Miza pernah pergi Slimming Beauty habis beribu-ribu.. Tapi hasil nya tak ada... makan ubat itu ini la.. pun sama.. bahkan bila habis ubat selera makin menjadi-jadi... So,bila pikir balik dekat situ berapa dah Miza spend untuk kuruskan badan... Duit dah habis tapi badan makin naik macam dipam-pam...

Betul tak???
 So, bila pikir balik sebenarnya pelaburan ni BERBALOI... Banyak kebaikan yang bolehh dikongsikan dengan keluarga, rakan-rakan dan mungkin juga mereka di luar yang Miza tak kenal...

Ini perbezaan sebulan selepas Miza gunakan Premium Beautiful Korset. Miza dah turunkan berat badan sebanyak 4.5kg... 


Ini pula jeans yang biasa Miza pakai, macam tak percaya jeans tu dah longgar. Even nak tanggalkan pun Miza tak perlu buka butang dan zip... Hahaha... Miza tergelak sorang diri... Jeans ni dahh londeh... Yeayy...Yeayy... Alhamdulillah, syukur sangat... Maksudnya Miza ada peluang untuk kurus macam dulu kan... kadang penat juga bila orang dok cakap kita ni gemuk and what so ever... Tapi sebab dah lali, so apa orang cakap kita senyum jer la...

(Ini gambar masa bujang, maaf muka terpaksa diblurkan untuk menjaga aurat. Hope boleh kurus macam ni...hehehe)

Sekali lagi, Alhamdulillah syukur pada Yang Maha Kuasa, bukan setakat kuruskan badan tapi lebih dari itu yang Miza dapat... Miza dah ada bisnes ini sekarang ni,Miza akan buat betul-betul dan pegang betul-betul.. Syukur dengan peluang yang diberikan, tak semua orang dapat peluang ini... Orang kata halangan tu ada dimana-mana kan.. Tapi Alhamdulillah sangat... Syukur pada Allah sebab tunjukkan Miza jalan ke arah kebaikan...
 and I'll make sure all my dreams come true one fine day.... Insya Allah...

So sapa yang nak berjaya dan keluar dari kepompong yang sempit boleh call or email Miza untuk berkongsi rahsia kejayaan ini... Kejayaan dan kekayaan tidak datang bergolek kalau tiada usaha seiring dengan kesungguhan... Amin.





Salam sayang, 
Premium Beautiful by Mizahadi
www.mizahadi.com
013.938.8484


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





MY OWN TESTIMONIAL - 1st

After using PB in consistently, miza loss 3kg in 3 weeks. another target kgs to loss. Seronok pakai PB ni.. Badan rasa sihat, tiada lg sakit tulang belakang, everytime period pun dah tak sakit... Sambil menguruskan badan, sambil kita menjaga kesihatan... kalau satu hari tak pakai PB rasa ada benda yang tak sempurna... Sekarang ni miza lebih yakin dengan diri miza, tiada lagi rasa malu... 
I love PB so much...

Another testimonial... after using PB in a week, she lost 2 kg. Happy sangat2 sebab selepas kahwin badan naik mendadak... nak sangat baby tapi belum ada rezeki... Insya Allah semoga dengan PB ni, she manage to get a baby soon.... 
Even she said no more period pain, no backache... She happy with PB....

  • Membentuk badan dengan postur yang betul
  • Menarik semua lemak yang ada di badan
  • Jika dipakai secara konsistan, bentuk badan akan maintain dan tiada istilah 'cantik time pakai corset jer...' 
KERANA,
bila badan dah maintain......

memang confirm all parts of our body akan terletak 
even without corset.

So, NOW....
Sapa-sapa yang nak pakai, or nak cuba (trial) dulu pun boleh pm miza. For those yang rasa PB ni mahal or tak berbaloi... memang silap... sebab banyak kebaikan yang kita dapat bila kita memakai PB ni... Kesihatan yang baik tiada ganti nya dengan puluhan ribu wang ringgit pun... Harta boleh dicari... Tapi kesihatan yang baik perlu dijaga dengan baik untuk sebuah kehidupan yang sempurna...

www.mizahadi.com
013-938 8484
mizahadi@gmail.com





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...