Testimonial - The Mentor


My Great leader..CDM Hanis Haizi.
Dari seorg housewife, sekarang she earned RM200K per month. banyak tu.. and paling best hanis just buat bisnes ni dalam 3 tahun. xlama kan. dimana ada usaha.. disitu ada jalan. so impressed with her. even bukan setakat millionaire, hanis skrg da mcm celebrity dah.. hehe.. wish to be like her 1 day. insyaAllah!

majalah NUR Mei 2011


Hanis in the news.. so inspiring..

________________________________


CDM K.Ana
joined this bisnes dah 7 tahun. and dia mmg sangat berjaya. her monthly income nearest to RM200mill per month! wow!! amazing kan.. pakai pb corset & dlm masa sama buat bisnes.. sangat menguntungkan. dari XXL size, sekarang dah S size OK..

Jan 2011


Sept 2010


early march 2011

look at her now!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
wow! sekali pandang mcm anak dara okeh! ;) and she's a MILLIONAIRE. even penah masuk dlm MONEY mag!

___________________________________


CDM Nur azmina
She start this bisnes in just 1 year ++ now she earned 5 figures

nura3mina.blogspot.com

ni gamba masa lepas bersalin.


and now!

hot mommy ok! ;)

da dapat balik anak dara nye figures!


her  income!


reward from Company for her achievement. Hong ticket! yeye

___________________________________

DDM Cik Cida


The last but not least,  DDM Cik Cida (struggle for the next stage CDM) aka my MENTOR. Walaupun memang dah size kecil, tp sebab nk nyah kan lelemak yang ada menjelang hari perkahwinan, she wore PB and the result WOW... 

She got it....
After 5days. semua lemak yang tak dikehendaki dah hilang!! even her body siap ada shape. 

 Cik Cida di hari bahagianya...
tahniah...

For those yang nak slim down the body & also dapatkan figure yang menawan walaupun dah S size, PB adalah jawapannya.
Bukan setakat org yang dah kawen boleh pakai, even anak dara pn digalakkan pakai. its good for your health too! ;) 
Hurry up - Get the PB with the great discount.
miza 013-9388484 / mizahadi@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...