Sizes and How to Wear


There's only 4 areas for you to measure. And all should be measure precisely in (cm). This is important in order for you to get the right size of your PB. See the below diagram. You need to measure:

(1) bust , (2) underbust, (3) Waist,(4) hips


(1) bust - Betul2 dekat puncak breast

(2) underbust - Bawah breast

(3) Waist - Pinggang, untuk measurement yg tepat. ukuran pinggang adalah selari dengan lekuk siku anda.



(4) hips - puncak pinggul



measure the 4 areas first, and then do let me know your size in cm. and i'll get the right size for u. :)
hurry up! while promotion last! ;)

ps: mmg nak kene dapatkan ukuran yang tepat. sbb PB corset mmg dicipta mengikut setiap lekuk badan kita sbg perempuan. that's why la PB mmg sangat selesa dipakai.

kalau still xsure nak buat ukuran, blh sms/call me directly,miza 013-938 8484

Cara nak pakai corset Premium Beautiful ni senang & simple je, cuma 1st time pakai susah sikit la sbb kita tak biasa kan. tapi hari ke2 atau ke 3 dah jadi senang selalunya. sbb time tu kita da terer. hehe


STEP 1 : Long Girdle

(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa


tips untuk senang pakai- untuk mudah pakai,kene bukak kaki besar sket,ala2 kekuda gitu...pastu joget2 & lompat2 sket sambil nak pakai girdle ni ;) mula2 memang rasa ketat sikit sbb tak biasa kan. lepas 2, 3 hari kita akan biasa lah.. 


STEP 2: Long Bra

(1) Tundukkan padan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam cup bra
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra
tips untuk senang pakai: mula2 mmg susah sikit sbb long bra masa tu ketat lagi & kita pun tak biasakan. mayb kene ada sumone yg kene tlg pinkan. tp masuk 2nd day xsampai 3minit da settle. hehe.. ni pengalaman saya laa kan ;)
STEP 3: Waist Nipper

(1) Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2) Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras
(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan
(6) Pastikan ianya selesa
tips untuk senang pakai - make sure bahagian tali yang kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita.
Jom Sama2 jadikan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL corset ni sebahagian dari rutin harian kita. it is good 4 your health and brings BEAUTY too ;)

interested? contact me;

MIZA 013-938 8484 mizahadi@gmail.com

2 comments:

  1. Escorts in Gurgaon hub are not limited to any particular age limit or any particular background because they belong to varied class and creed. Most of the beautiful girls who are escorts in Gurgaon belong to good family background and are well-educated,Gurgaon Escorts Service

    ReplyDelete
  2. Goa Escorts

    Calangute escorts agency offer service in Calangute, Colva and Condolim our hottest decision women for enjoyable and offer full satisfaction with final freelance feminine escorts in Calangute
    Escorts Calangute Beach
    Escorts Candolim Beach
    Escorts Colva Beach

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...