Monday, January 27, 2014

Hujung Minggu Kami yang Bessssttttt...


Hye!!!

This week relaks sikit sebab tak ada aktiviti lain kecuali melayan kerenah anak-anak dan En. Suami terchinta...

Saturday morning heading to our usual 'lepak place' @The Curve, Damansara.

xtiviti kami dalam kereta...
Sampai jer breakfast dulu, then terus ke Toys R Us... Dua-dua dah rambang mata... semua nak angkut.. nak-nak yang hero ni ambik car, nampak heli letak car, nampak motor letak heli... huru-hara jadinya... Miza biarkan saja... biar dia enjoy pilih toys yang dia suka... Mulut jangan cerita la... coceng-coceng... apa ntah dia cakap....

Papa yang rajin melayan...
Settle dgn toys masing-masing zass to IKEA sebab nak cari meja study princess lak... maklumla kawan dah masuk sekolah, meja study yang dulu range kanak-kanak kecik... dah tak selesa dengan dia... 

Hamboi..hamboi..
Nak juga selfie...huhuhu...
Cinta hati saya selamanya... terima kasih sayang...
Alaaa... nak bunga pink pulak... nak letak atas meja nanti katanya...uhuhu. Adik dah penat dan mengantuk tapi memang good boy la... tak buat hal pun... relaks and steady jer atas stroller dia... muahhhh....
Dapatlah complete set meja study baru...happy kemain dia... Hope lepas ni anak mama ni makin rajin tau sebab papa dan mama akan cuba sediakan segala kelengkapan untuk both permata hati kami... 

Tadaaaa....
Tiada kata yang dapat menggambarkan kebahagiaan dan keseronokan bila bersama dengan mereka yang kita sayangi... Melihat anak membesar sihat depan mata sendiri adalah satu nikmat yang sangat-sangat indah dan bermakna bagi seorang isteri dan ibu... 

Keputusan untuk meninggalkan bidang kerjaya makan gaji sangat berbaloi dengan apa yang Miza perolehi sekarang... Bekerja juga dengan imbuhan yang sangat menarik dan sangat best...bukan hanya duduk lepak dan goyang kaki di rumah sahaja...
Alhamdulillah Miza pilih peluang yang mana Miza kira adil untuk suami dan anak-anak... Semoga kebahagiaan ini berkekalan ke akhir hayat... you all juga... BarakAllahu fikum

Loves,
mizahadi.com







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...