Friday, November 29, 2013

A Journey to Remember : The Pokcik Adi's Family Day


Assalamualaikum....
Lama tak menulis...rindu sangat nak berkongsi cerita dengan u olls semua... Hope u olls sihat okay... 

Latest story....Last week miza and family ke Cameron Highlands... Lebih kurang family day giteww... Kami check in hari Jumaat hingga hari Ahad - stay dekat Carnation Park Apartment. highly recommended, so kalau sapa ke sana with a big group memang sesuai sangat la.. apartment 3 bilik, sangat selesa dan bersih. tingkat bawah so senang nak angkut barang. Diorang juga sediakan dapur so boleh masak sendiri... Contact person Pn. Tuna 0194256971 (takde komisen ya...just sharing-sharing jer...)

Kami bertolak dari KL jam 4.30pagi, solat Subuh di RnR Tapah lebih kurang jam 6pagi sampai sana. Lepas tu teruskan perjalanan melalui Tapah dan tiba di CH jam 8.30pagi. Perjalanan sangat-sangat smooth dan tak banyak kereta. Tiba kat sana hujan...so memang sejuk sangat-sangat... 1st point kami breakfast di Bharat Tea House. Bila minum teh panas sangat selesa, dapatla memanaskan badan.... 

After that ke S'Corner shopping2 sikit pas tu terus check in sebab anak-anak dah tak selesa... Macam-macam ragam... okay la tak nak berceloteh banyak... jom layan gambar je... 


Mr. Bee yang maintain encemm...



Uda and Baby Wanda... sejukkk wooo...



Abg Haziq...peace!



Hanif yang mencuba bersungguh-sungguh nak buat peace...



Qaseh... malu ler teww...



Baby bam-bam...



Abe Long jauh terr...



my Heroes...



Adik bungsu... Uchu



Princess Aqish



Men in black



Tertido lepas nanges... sejuk agaknya...



Baby Wanda dan her gojes mama...



Buat apa tewww???



Napa Hanif tu?



Alang tapi anak sedara dok panggil wah... (asyraf)



Sejuk sangat-sangat... 



Family photo tapi sayang Abah jer takde sebab tak dapat join sekali....



1st year Family Day - Delegasi Pokcik Adi (my Abah ler tuuu)



Us... 



Aunty Tina and family...



Ayah Chik and family...



Achik and family...





Utih and family...



The bujangS and mum...



Tiba-tiba ada gambar mushroom...sebab colorful kan...cantik!



Baby bam-bam lagikk...



Sempat tu beli petai....



Boh Plantation and Factory



with lovely mum...



dan lagi...



my inspiration, my idol, and my everything.....love u mum...



Achik yang vogue...



love them...



Cik Min, Abg Long and her mama



Amboiiii....



Kami lagii...



En. Bee buah hati pengarang jantung



Cik Min and her heroes



Ayah Chik dok kusyuk tengok apa teww... My adik sorang ni memang suka berkebun dan memang tangan sejuk sebab tanam apapun semua menjadi...



Dok sengeh sorang...



Budak boooolaaatttt 



Budak bam-bam pun excited...



you...



and me.....



The 2 beradik



geram tengok baby Wanda niii....



Comel tak Kak Ton? Heh...salah caption... mum yang suda rambang mata... mum memang suka bunga-bunga niii...



Ahhakksss...sweet giterww...



Apalah yang dibincangkan... seyes sangat tu...



Pose lagiii...



Mum and Utih...



Dahaga betulll anak baba sorang niii...



Lovely sista Uda...



Kakak and Aceh...



Kak Ton dan Kak Pon...haa...cam cantik jer...cam comel jer...



sweet girls..



Wanda pun nak jugerrr....



merah menyala... geram la tuuu...



Abg Aufal and kakak...



Buat aper diorang niii...



Sonok makan aiskrim...



Bubbye...jumpa lagi next year...


That's all... Inshaa Allah next year kita jumpa lagi Family Day Pokcik Adi....
Loves,
mizahadi




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...