Tuesday, October 1, 2013

Business Rewards : Samsung Galaxy Note II

Akhirnya....

ALHAMDULILLAH!!!
... Bila buat bisnes ni rezeki semakin datang dan datang... Impian untuk memiliki Samsung Galaxy Note 2 dah tercapai... kata Hubby new business tools - 
Note 2 ...suker..suker... thanks dear...

www.mizahadi.com

Inilah REWARDS yang Miza dapat hasil dari bisnes PREMIUM BEAUTIFUL ONLINE ini... Panazz...panazz lagi... 

Nak promote sikit ... kalau nak cari smartphone, boleh la ke DIRECTD, SS15, Subang Jaya... Ofismate Hubby yang introduce..dia cakap kedai ni memang ramai orang...kena q... macam jual goreng pisang panas... barang memang original... no worries... 

Kami pun pegi la... mak aihhh...betulla...ramai nya orang! kiranya kalau ke sini bukan nak pg tengok-tengok dulu ke sebab diaorang tak sediakan 'display set'... terus ke kaunter, bagitahu nak phone jenis apa, dah confirm terus bayar... service pun okay...
haaa giteww...

www.mizahadi.com

 So, back to bisnes...Sapa kata bisnes ni susah??? Awal-awal dah bagi jaminan.. susah la..tak pandai la...takut la.. takde masa la...dan macam-macam lagi, tapi buatnya belum lagi...Macamana tu?
 Susah bagi mereka yang tidak mahu berusaha dan mencuba... 

Kalau makan nasi pun still kena berusaha untuk dapatkan nasi...still nak kena berusaha guna tangan untuk suap nasi ke mulut... takde nya cakap nak makan nasi, tiba nasi dah ada dalam mulut, ehhh...tiba-tiba dah kenyang... betul tak?
Eh... banyak pula I membebel...hehehe...

Apapun...

Hakikatnya, matlamat kita sama cuma cara yang berbeza... Peluang ada di mana-mana, bergantung kepada kita untuk menggunakannya sebaik mungkin....

Dan.........

Pastikan setiap usaha yang kita lakukan, hasilnya memberi manfaat kepada kita dan orang di sekeliling kita...


Pepatah melayu ada menyebut........
"Hendak SERIBU DAYA...
Tak hendak SERIBU DALIH"


Loves,
mizahadi.com



GLAM
- Green Leaders Academy Malaysia -









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...