Monday, September 23, 2013

Niamians : Cik Kiah Meronggeng...



I'm sooooo excited nak buat entry ni sebab for a long time, kalau tak silap...almost 3 0r 4 years kami tak jumpa. ermmm... lama kan... last kami jumpa masa gathering raya puasa tahun 2009 kot...Haaa... ini kawan-kawan Miza semasa belajar di Naim Lilbanat

Perjumpaan ni secara tak di plan sungguh-sungguh...just a few days before. Ini pun sebab nak pergi melawat sorang lagi kawan kami, Intan Shuhada yang baru lepas bersalin.



Dari kiri : Nik Aidah, Miza and little hero baru bangun tido Q9, Azah and her boy Adam and tepi sekali yang sweet-sweet tu Nasimah. The best is group ni dengan segala hormatnya diberi nama 'Cik Kiah Ronggeng' oleh Azah. Haa... cik kiah pun cik kiah la...


Sebelum ke rumah Intan, diorang datang rumah Miza breakfast dulu. Miza masak nasi lemak ayam berempah. (tak sempat snap picture nasi lemak sebab sooooo excited nak jumpa diorang)


Mummy Aidah and baby Fayyad. 
Fayyad Ul Haqq, cantik nama dia...Semoga jadi anak yang soleh dan berguna kepada agama, bangsa, negara dan ibubapa. Amin...


Sebab lama tak jumpa, so banyak la cerita kami kongsikan bersama... rasa masa tu sekajap jer. 


Walaupun masing-masing dah ada kehidupan sendiri, tetapi perangai gile-gile masa dekat sekolah tu ada lagi... Hurmmm...rindunya moment tu... Memang seronok sangat-sangat....


Sepatutnya 2, 3 orang lagi member nak join, tapi biasa la kan bila masing-masing dah ada komitmen ni... last minit tak jadi...Insha Allah, lain kelapangan kita jumpa lagi...


Congratulations Intan and family untuk kehadiran orang baru, baby boy yang ditunggu-tunggu sebab yang first and second both princess. 

So, our next plan nak gi melawat another friend, Ruszita yang sedang menunggu hari (ketika entry ini ditulis) untuk bersalin anak kedua. Semoga both mommy and baby selamat ya.. So, get ready la cik kiah members untuk our next plan.. Ladies from NaimianS yang nak join jadi member boleh ya... contact pengerusi Puan Azah untuk jadual seterusnya... hehehehehe...
:):):)

Loves,
mizahadi.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...