Tuesday, June 11, 2013

Welcoming New Members to our big family

Assalamualaikum...
Alhamdulillah...Tahun ni bertambah lagi ahli  baru bagi keluarga 'Sri Wali' dan 'Pokcik Adi'. Seronok sangat bila terima orang baru nii (newborn).. Semua orang tak sabar-sabar nak jumpa orang baru...

Baby Irsyad - 1st Day

Ok, let me introduce....
Irsyad Bin M. Rosli, lahir pada 5 April 2013. Irsyad merupakan putera kedua kepada pasangan Nuriva dan Rosli. Baby Irsyad adalah cucu ke-4 dalam keluarga Sri Wali (Keluarga belah suami)


Baby Irsyad ni baik tau..tak banyak meragam... sekarang umur dia dah masuk 2 bulan lebih dah pandai senyum dan bunyikan suara. 


alololo...nyenyak nya dia titow...


Comelkan....

Haa...ini papa dan mama dia...Baby Irsyad ni banyak ikut muka papa ... Anak laki kot... :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Next one is....

Baby Wanda - 1st Day
Nik Aesyah Wanda Binti Nik Mohd Zahirsani, lahir pada 9 Jun 2013. Haa... baru lagi kan... fresh from perut mama, bukan oven hoccaayyyy... 


Baby Wanda (nama panggilan) adalah puteri sulung kepada pasangan Tina dan Zahir. Baby Wanda merupakan cucu ke-8 dalam keluarga Pokcik Adi (my abah ler tuuu). 


soo comelll..... ini pun good girl juga tau...

Memang teruja mama dan papa baby Wanda menyambut kehadiran puteri mereka. Apa tidaknya, papanya seawal 5 bulan sudah membeli kelengkapan untuk baby Wanda. 


Ini pula mama dan papa Baby Wanda. So far, baby Wanda banyak ikut muka mama dia.. Mamanya masa kecil dulu mata sepet macam baby Wanda juga tau..cam anak Cina... tapi comel.. :)
Mummy (panggilan anak sedara pada Miza) tak sempat lagi jumpa baby Wanda.. In Shaa Allah dalam masa terdekat ya sayang...

Mode: seronok family makin besar, mesti happening niii....wink..wink...

Loves,
mizahadi.com
013.938.8484
mizahadi@gmail.com































No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...