Tuesday, June 25, 2013

Diamond Night 2013 : Shine Bright Like A Diamond


 Alhamdulillah berjalan dengan lancar sekali. Have fun sangat sebab kami ramai-ramai berkumpul meraikan rakan kongsi Diamond dan juga penerima Tabung Kereta. 




Acara berlangsung di Malaysia International Exhibition Convention Centre (MIECC), The Mines Resort City. Bermula jam 6 petang untuk pendaftaran, solat Maghrib, menunggu ketibaan VVIP dan perarakan Red Carpet untuk semua CDMs.


Me with the Iron Lady, Success Moghul, 6 figures income lady, The Founder of GLAM - Green Leaders Academy Malaysia


The Iron Lady too... Naa Kamaruddin. She so beautiful kan, dress dari Radzuan Radziwill, harga pun tak yah cakap la....Kecil-kecil cili padi ni... Earn BIG 5 figures income in a month...




www.mizahadi.com

My dearest Mentor, Friend, Sister, Teacher also The Iron Lady too Cik Cida... and also earn BIG 5 figures income in a month... 
The Diamond yang terima award pada malam itu, 2 awards - Diamond dan juga Tabung Kerata.


Besar tu kunci kereta.





Congratulations dear, you deserve it for all after!!!


Hanis with the dress from Radzuan Radziwill, and for sure the price is puluhan riban-riban okay...


My dearest Cik Cida with the dress from Cosry - Putra Aziz. Cantik sangat Cida dengan dress ni, tuan tinggi lampai dan comey lote. She so humble and very kindful, so supportive and always be with me up and down... Thank you my dear...



Jie, a Diamond in the sky... Dress pun dari Cosry and harga pun for sure la... riban-riban...
Cantik kan... Jie ni pun seorang yang komited, walaupun dah ada company sendiri dan bergelar arkitek tapi still ambil peluang untuk sama-sama buat bisnes, and 1 more thing walau nun jauh di Negeri Cik Siti Wan Kembang, tapi bukan alasan untuk berjaya dan terus berjaya. 


My Best Partner forever, from a colleague we become a sister, she's very supportive. Thank you my dear Tim and i love you so much.



With my partner from Ipoh, the sisters, Mas and Juli. Thanks cor coming...both of you are really sweet and kind. 





Me and Irda.


Me and Wanie





Me and Ernewati.




Kami ni satu sekolah tau.





Me and Puan Seri Mahani.


DiamondS - dapat gold bracelet 24k tu...













GLAMpreneurfrom Qatar. Alhamdulillah GLAM dah meluaskan pasaran ke luar negara seperti Qatar, Singapore, Jakarta dan In Shaa Allah ke beberapa negara lagi. Inilah hebatnya GLAMpreneurs, kami ada mentor-mentor yang hebat, yang selalu memimpin tangan kami tanpa jemu, sangat-sangat komited, dan sangat-sangat inovatif.





www.mizahadi.com

GLAMpreneurs - kami sepakat, bulat hati dan komited dengan bisnes yang kami ceburi. Buktinya dalam masa yang singkat kami terus-terusan mencapai kejayaan demi kejayaan . Bukan hanya bercakap kosong, tetapi kami buktikan dengan merealisasikan segala impian dan cita-cita kami. Alhamdulillah... untuk kehidupan yang lebih baik di masa akan datang. 

Kepada semua penerima anugerah, sekalung tahniah dan In Shaa Allah my turn pula next
year. In Shaa Allah...

always with LOVE,
mizahadi.com
013.938.8484


                                                                                                                                                    ** credit to cikcida.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...