Friday, May 3, 2013

Sabun Ketiak ~ Marine Essence Beauty Bar



Assalamualaikum dan Salam ceria semua… 

Nampaknya masing-masing sibuk dengan tugasan harian dan tak lupa juga persiapan untuk menunaikan kewajipan pada negara. Semoga di permudahkan segala-galanya.

Lama Miza tunggu masa yang sesuai untuk update entry kali ini…Wah, special ke entry untuk kali ini… Haaa… Let’s check it out!
*
*
*
Kenapa Miza kata Miza tunggu masa yang sesuai.. yalah, sebulan lebih Miza tunggu sabun ni dapat ke tangan Miza. Sold Out you… Sekarang ni pun stok kat HQ and stokis  belum ada lagi sebab demand melebihi production jawabnya gigit jari lerr, tapi Alhamdulillah, Miza dapat stok dari business partner… dapat juga merasa… 

Mungkin some of us dah alert tentang “Marine Essence Beauty Bar” dan mungkin juga yang belum…  “Marine Essence Beauty Bar”  adalah Sabun Kecantikan yang kaya dengan Mineral dan Anti-Oksidan, Anti- Alergi, Anti-Bakteria, Anti-Kulat, Anti-Keradangan, Anti-Penuaan, menyembuh kulit bermasalah dengan berkesan, mencerahkan pigmentasi kulit dan menghapuskan radikal bebas yang merbahaya. Ia juga tidak mengeringkan kulit malah merupakan pelembap yang terbaik. Jangan terkejut kalau sabun ini juga dikenali sebagai SABUN KETIAK. Ha, dah kenapa pula? ……………

Sana sini orang sibuk dok bercerita tentang sabun ni…  SABUN KETIAK… a.k.a  nama glemer…  Sabun ni mencerahkan bahagian badan yang gelap seperti bawah ketiak, bawah lengan, leher berdaki, celah paha, bahagian pelipat badan, lutut dan siku. Sebab itula ianya dikenali sebagai SABUN KETIAK…  Ramai testimonial yang menggunakan sabun ini mengakui keberkesanannya… Yalah, cuba bayangkan ketiak, leher yang bewarna gelap, kalau boleh tak nak suami nampak pun..malu!

Bau dia pun wangi sangat, seperti bau minyak wangi berjenama gitu, baunya pun lama… Memang tak menyesal kalau dapatkan sabun ini sekarang… Berbaloi dengan apa yang kita perolehi…In Shaa Allah...

Sabun ini juga sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kanak-kanak dan bayi. Malah bagi kanak-kanak yang mengalami penyakit eczema, memang sesuai sangat. Disamping itu juga, ia juga berfungsi mengurangkan jeragat,merawat kudis pada badan, merawat ruam dan gatal-gatal pada badan, menghilangkan perut muka dan badan, sesuai juga untuk kulit sensitive, mengurangkan bau badan dan mengurangkan jerawat di muka dan badan. Bar sabun ini juga sesuai dijadikan pencuci muka untuk mendapatkan kulit yang lebih halus dan terasa seperti sutera apabila disentuh. Memandangkan Miza pun baru je dapat sabun ni, In Shaa Allah, dalam 2 minggu lagi Miza akan share testimonial Miza sendiri. Si kecil Miza tu pun kulit jenis yang sensitif, gatal-gatal so elok benarla kan...

Kandungan UTAMA dan juga fungsinya ialah:-


GLISERIN
  • Tidak mengeringkan kulit
  • Menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  • Pelembap kulit yang terbaik
GARAM BULUH
  • Kaya dengan mineral dan anti-oksidan untuk kulit
  • Anti-bakteria
  • Anti-alergi
  • Anti-keradangan
EKSTRAK LIQUORICE
  • Warna kulit lebih sekata
  • Kurangkan warna bintik-bintik hitam
  • Mencerahkan pigmentasi kulit
VITAMIN E
  • Antioksidan
  • Anti-penuaan
  • Menyembuhkan kulit yang bermasalah dengan berkesan
MINYAK TEA TREE
  • Anti-bakteria
  • Anti-kulat
HENO-SFE
  • Antioksidan
  • Sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit
  • Anti-penuaan
  • Membaiki dan memperbaharui sel-sel kulit agar sihat dan muda untuk masa yang lebih lama
ALEO VERA
  • Menyembuhkan dan merangsangkan pembaharuan sel-sel pada kulit yang bermasalah

Sekotak ada 3 bar, harga sekotak RM 105.00 (free postage)
Harga seketul RM 35.00 (postage RM 5.00)

Size Marine Essence Beauty Bar

Kalau sesiapa yang nak dapatkan sample, do let me know soon ya. Sebab sabun ni HOT and SPICY gitu, so nak kena cepat-cepat dapatkannya sekarang. 

Love,
013.938.8484
mizahadi@gmail.com


2 comments:

  1. ye betul. momoy pun dah guna. best
    review momoy sebagai pengguna

    http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/06/hindari-ketiak-hitam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Princess MOMOY... Thanks sudi visit my blog... betul cakap MOMOY...sabun tu memang best dan memang wangi... berbaloi-baloi sangat... :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...