Wednesday, April 24, 2013

Sepetang @ Taman Layang-Layang

Aktiviti hari minggu bersama keluarga... Biasa lah bila dah ada suami dan anak-anak ni, masa yang paling berharga ialah apabila dapat luangkan masa bersama-sama... Masa tu semua masalah boleh hilang... Miracles kan... Miza suka juga bawa anak-anak ke Taman Layang-Layang... Seronok sebab tempat dia besar dan bersih... Ramai sangat orang, so kalau nak pergi, better pergi awal sebab seawal jam 3 pun orang dah mula ramai... kalau pergi jam ya 5petang jawabnya parking kat luar tepi jalan rayala... Agak berisiko sebab kenderaan laju bersimpang siur...




Anak-anak la yang paling seronok bila keluar berlibur macam ni...


My Lovely Family....



Kakak teruja sebab first time main layang-layang...


Adik tumpang tengok...


Bila anak-anak gembira dan sihat kita la yang paling bahagia..


Tingginya layang-layang kakak....


Tak dapat main lama sebab hari nak hujan... Tapi best sangat sebab angin kuat masa tu... teringat lak time kita kecil-kecil dulu kan...


My Hero... Forever The Best...


Adik memang over excited sangat-sangat...


Haa... layang-layang princess lagi...


Terima kasih kerana menyinari hidupku...
 sayang kamu semua...


Tiada yang lebih bernilai sekali pun wang ringgit dan segunung intan permata melainkan keluarga kecilku... Saya bina, jaga dan sayang keluarga saya dengan sepenuh hati dan jiwa melebihi segala-galanya... Terima kasih Ya Allah untuk kurniaan yang sangat-sangat berharga ini... Alhamdulillah.... Im Blessed!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Love,
www.mizahadi.com
013.938.8484
mizahadi@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...