Thursday, April 4, 2013

C Chantique Villa - Penginapan yang menjamin keselesaan percutian anda!

Assalamualaikum dan salam ceria.... 

Apa program u all semua selain sibuk bekerja ya??? Shopping maybe bagi orang perempuan... Atau holiday... Ya... holiday... Tak semestinya nak tunggu cuti sekolah kan... Bila-bila masa pun boleh jer pergi holiday... Ke mana? Kelantan? Kota Bharu? kat mana u all biasanya stay kalau ke sana?? 

Kalau nak mencuba tempat baru yang menjanjikan keselesaan kepada anda, boleh la mencuba di Condotel - C Chantique Villa, dimana ianya menawarkan kemudahan penginapan yang selesa untuk anda dan keluarga semasa berkunjung ke Kota Bharu. Condotel dengan apartment 1 bilik ini dilengkapi dengan kemudahan seperti kad keselamatan acess, lobi hotel dan tempat letak kereta bawah tanah.








Kedudukannya yang strategik iaitu di dalam Bangunan Pusat Dagangan Kelantan (KTC), bersebelahan dengan KPJ Perdana Specialist Hospital, juga berhampiran dengan Restoran KFC dan hanya 5 minit ke Pasar Besar Siti Khadijah. Berhadapan dengan Stadium Kelantan. Kalau u all bernasib baik boleh jumpa pemain bola sepak samada Pasukan The Red Warrior sendiri atau pasukan lain kerana kebiasaan jika ada sebarang perlawanan, pemain-pemain bola akan menginap di sini. 











Menikmati permandangan bandar Kota Bharu yang cantik dan tenang. Kebanyakkan bangunan-bangunan baru di sekitar bandar Kota Bharu direka bercirikan Islam dengan bangunan berkubah menyamai rekabentuk masjid di Mekah dan Madinah. 

Permandangan menyusuri Sg. Kelantan yang amat menarik sekali. 



Bagi menjamin kepuasan dan keselasaan, Condotel ini menyediakan 1 katil bujang dan 1 katil queen, juga kemudahan penghawa dingin, pemanas air, almari, peti sejuk, microwave, meja makan, sofa dan juga tv 32" dengan siaran Astro. 























Actually, condotel ini kepunyaan MIL Miza, dia seorang pesara guru tetapi sekarang masih gigih bekerja iaitu sebagai Pengurus Negeri Andalusia Travel and Tours Cawangan Kelantan. Orang nya berjiwa besar dan sangat penyayang. Semangat beliau begitu tinggi dan selain dari ibu Miza sendiri, beliau juga merupakan idola Miza. Miza begitu teruja dengan semangat dan kesungguhan beliau dalam apa jua kerja yang beliau lakukan... Okay, next time Miza tulis story pasal IBU-IBU yang hebat ini pula ya...

So, kalau u all berminat, boleh la menghubungi Miza sendiri  013.938.8484 atau En. Amir 013.342.2906. In Shaa Allah kami menjanjikan perkhidmatan terbaik untuk anda semua. Keselesaan anda tanggungjawab kami.



Love,
www.mizahadi.com
mizahadi@gmail.com
















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...