Saturday, March 2, 2013

Mizahadi ~ Dulu dan Sekarang

Hii... Mood tengah nak berblog. Ini latest pic kita tau... After balik dari GLAM ni. Malam ni GLAM penuh sebab last class sebelum our leaders fly to London next week. Best sangat-sangat kan...  
   5 star FOC trip....Tumpang bahagia....


Testimonial PB

Nak share la sikit ya, my own latest testimonial. Sekarang ni more confident tau macam DDM Najiha Sulaiman kata masa kelas tadi (1 of our speaker for tonite) bila pakai Premium Beautiful jalan pun automatik catwalk... serius!!! Kita pun baru perasan....The Best la! 
Kalau dulu malu nak bergambar sebab badan 
Masha Allah...malu nak cakap... tgk la gambor sebelomnya... (picture say a thousand words).....hahahaha...
*
*
*
Tapi.....
Sekarang dah tak malu dah... sebab kita ada 
Premium Beautiful Corset ~ that make me always feel BEAUTIFUL gitewww....
Siksa sakit belakang pun dah hilang! Period pain pun tak ada.... Bukan sekadar cantik, tapi sihat sekali. Bukan itu ajer, ia juga meningkatkan hubungan suami isteri. Abang pun asyik dok puji + jeling-jeling sokmo... Awwww...

love, 
www.mizahadi.com
013-938 8484

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...