Saturday, March 16, 2013

London/Paris Fever 2013!!!!

London/Paris Fever!!!!

XOXO.... Minggu ni mode London/Paris memanjang... Apa taknya menggelupur tengok rakan-rakan kongsi bershopping dan berholiday sakan kat sana....

Tak nak cerita panjang-panjang... because, it has been almost 9 days since they fly to the London City. It was very excited even though I am not one of those who sat in the plane, but I could feel the excitement and satisfaction on their faces... 

Cayalahhhhhh.....

Jom!!! Kita selak foto-foto sekitar KLIA sebelum berlepas ke Kota London.



The Very-Very Committed Leader... Cik Cida and Mr. Zul



Thanks to Mr. Hubby ~ sebab temankan saya. 



Budak banyak cakap pun ikut pergi airport ~ Balqis Amir



Lepak-lepak sambil menyampaikan amanat untuk rakan kongsi. (sayala tu...)


Sangat-sangat teruja katanya. Cik Juju, Pensyarah muda yang berani menyahut cabaran untuk terus berjaya dan berjaya....



My Mentor, leader, partner and idol.


Amboi... Seronoknya makan fries....



Pastikan semua dokumen lengkap.



Look at them... saya sungguh jeles ya...


Inspired! Hanis Haizi in d' house...


Our sweety Naa Kamaruddin, kecik-kecik cili padi!


Mar, Cik Cida and Cik Juju... admire!



Awak lagi.... but, really love u my dear...



Go go London/Paris



dan lagi...



Kira honeymoon trip la juga ya...



Jie, the power mother of 2 smart boy... seorang engineer muda juga... tapi tetap bersemangat untuk terus dan terus menongkah kejayaan!


Green Leaders Academy Malaysia. 2013 Hanis Haizi bawa 100 orang rakan kongsi ke London/Paris. Satu pencapaian yang mengagumkan. Bagaimana kami lakukan?
 Be apart of us and u will feel the spirit.....!


Korang memang best... In Shaa Allah... best prayer for all of us too...



Last shoot before fly... 
Love u all....

It was a totally fully sponsored 5-star trip by the company, just bawa diri dan duit untuk shopping sahaja...

saya pun nak jadi macam diorang juga... saya akan follow rapat-rapat, pegang tangan mentor erat-erat dan buat betul-betul....

tungguuuu next entry semasa diorang bergumbira di sana... tunggu yaaaaa............. 


love sokmo,
013.938.8484
mizahadi@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...