Monday, March 11, 2013

Kids Day Out

Assalamualaikum.... 
Miza nak share dengan you all semua gelagat anak-anak sewaktu kami hadir ke satu majlis sambutan hari lahir anak kepada rakan seperjuangan dalam bidang Premium Beautiful, Puan Irda.  www.irdaidris.com..



Haa... Budak yang tak tahu duduk diam. Q9. Ada-ada jer aksi dia...


Happy 3rd Birthday Twins...


Birthday Boy yang hendsome - Haiqal


Birthday Girl yang sweet - Iman


Little girl berpeluh-peluh sebab seronok sangat bermain.


Termenung kenapa tu Cik Balqis?


Yang ni our bodyguard. Acap a.k.a Wah


Tiba-tiba Mr. Great RootBear muncul. Budak-budak semua terkejut, ada yang menangis termasuk my boy and my girl. Mula-mula girl tak nak main game, tapi selepas dipujuk rayu akhirnya bersetuju. Tapi muka kelat jerk...


Yang ni pun langsung tak duduk diam... Excited berlebih-lebih...


Saya lagi...


Eh... kenapa mama tu? Apa yang buat mama terkejut tu?


Seronok sangat-sangat... Tahap maksima!


My precious


Penat dah la tu...


Si kecik yang tak nak balik...


Tengok apa tu?


Jangan kacau saya!


Rasa macam nak gigit-gigit pipi mulus ni....


Eh saya pun ada juga, masa ni hampir give up dah cari gift... Tapi at last, jumpa juga... Ha? Apa dia... Eh secret la, hanya Haiqal and Iman je yang tahu...

Anyway thanks a lot to Pn. Irda dan suami kerana menjemput saya dan keluarga... Best, majlis @Jkids Playground pun berjalan lancar... Kanak-kanak semua pun happy...  Thanks again.

Love,
www.mizahadi.com
013.938.8484
mizahadi@gmail.com

1 comment:

  1. Miza.. baru baca post you ni.. glad that the kids had fun!! thanks for coming ya!

    www.irdaidris.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...