Sunday, March 31, 2013

From KUALA LUMPUR to BIG CITY


Hai, apa khabar u all semua....
Semoga u all semua sihat dan ceria... Miza nak sambung story trip London/Paris hari tu... Sebelum ni entry masa nak berlepas dari KLIA je.. Actually tak habis kalau nak story pasal trip yang sangat-sangat best ni... Sebab bila tengok blog Cik Cida pun, story sampai part 5. 


Miza just nak share a few photo dengan reader semua... Kalau nak tahu details story boleh la singgah ke blog 
Cik Cida. Macam-macam story pasal trip London/Paris ni.. Teruja sangat bila membacanya...Pergi shopping, visit tempat orang, dan stranded 36 jam sebab cuaca buruk, salji tebal. Dapat pula 5 bintang punya trip.... 


Sangat sangat sangat dan sangat best...


 ~ A picture speaks a thousand words ~

















GLAM @ London/Paris


Eiffel ~ I'm in love




















Pengalaman yang tidak dapat dilupakan...Cuaca buruk ~ salji tebal. Stranded for 36hours. 















In Shaa Allah, for next trip, I will join them....

Love,
www.mizahadi.com

#credit to CikCida for the pictures.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...