Thursday, February 28, 2013

My 6yrs Notty Dotter...

Assalamualaikum... just nak share gelagat my dotter dengan aksi-aksi pose dia yang tersendiri. 

Balqis binti Amir, 6 tahun. Memang suka pose depan kamera, since dia baby lagi kot... Kita tak ajar pun dia untuk pose2 ni, hasil pemerhatian sendiri kot ~ sebab suka tengok majalah dan orang-orang sekeliling dia... Tapi kalau depan orang tu pemalu gak... tapi sekejap jer... lepas 5 minit, banyak mulut juga... Cita-cita dia besar ~ nak jadi doktor sebab nak tolong orang dan berangan juga jadi princess katanya.... Mama doakan semoga cita-cita murni kakak nak jadi doktor tu dimakbulkan Allah ya... 
(sebab tu cita-cita mama juga dulu, tapi tak kesampaian... huhuhu)

Anak oh anak.....


Aksi 1



Aksi 2



Aksi 3



Aksi 4



Aksi 5



..... Aksi 6


Apapun, setiap ibu bapa punya impian dan harapan yang besar untuk anak-anak kan... begitu juga miza, punya impian dan harapan yang sangat-sangat besar untuk anak-anak. Untuk kebaikan bila diorang dah besar panjang dalam dunia yang serba mencabar ini.......

Semoga anak-anak mama - kakak dan adik sihat sentiasa, membesar sempurna dan menjadi anak yang soleh dan solehah serta berbakti kepada kedua orang tua, agama, bangsa dan negara

love, 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...