Tuesday, January 15, 2013

Wanita ~ Kerana diriku begitu berharga!!!

Kerana diriku begitu berharga! Ya! Memang setiap kita - perempuan/wanita dilahirkan dengan naluri untuk cantik. Cantik pula luas definisinya, sama ada cantik di dalam atau di luar - semuanya tetap tergolong dalam kategori cantik. One thing yang miza nak share kat sini berkaitan cantik ialah KOLAGEN. Kenapa kolagen? 

Sana sini orang dok bercakap pasal kolagen. Pelbagai jenama kolagen yang berada di pasaran sekarang ni. Macam-macam, u olls pun tahu kan... :)

Miza tak nak cerita pasal lain-lain brand and miza tak tahu pun apa kelebihan kolagen-kolagen yang lain tu.
 Tapi....
*
*
*
Miza nak story/share pasal BB Plus Collagen sebab miza sendiri adalah user untuk BB Plus Collagen. Miza dah guna BB Plus Collagen ni lebih kurang sebulan. Memang best - dari segi rasa kerana ia adalah campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle yang berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau. Ia juga terdiri dari molekul kecil yang mudah diserap dan of course hasilnya dalam masa singkat.






Kandungan Utama : Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.


Bagi miza sendiri, dah rasa perbezaan dimana kulit muka rasa smooth and moist. Even sekarang ni pun Mr Hubby dah perasan muka miza 'glow' dan looks fresher. and, miza pun memang ada jeragat - slight jeragat. Tu yang ambil BB Plus Collagen. Last time, masa pergi holiday, kulit muka terbakar sebab panas, menggelupas... normally it takes a week or more to recover. Tapi surprising sebab dalam masa 3 hari kulit muka dah ok. Happy sangat-sangat...Orang kata kalau kita nk bagi orang konfiden, kita mestilah mencuba produk tu dahulu. Pada miza, miza puas hati sangat dan seronok untuk berkongsi tentang kebaikan BB Plus Collagen ni.  Lagi satu yang miza noticed,  tumit kaki yang pecah (agak teruk) dah mula baik. Ada beli krim untuk prevent, tapi jarang pakai. Tapi since mengamalkan BB Plus Collagen ni, terkejut bila tengok tumit kaki dah ok sebab tak bertujuan untuk baikkan tumit pun. Sebenar nya BB Plus Collagen ni bukan hanya pada wajah sahaja tapi sesuai untuk keseluruhan badan kita ni. Pernah tak u olls perasan jerawat kat belakang badan dan lengan, mesti ada yang kena kan. Jerawat ni halus jer, kalau tak silap orang panggil jerawat pasir, tapi ada juga dibahagian belakang badan yang besar-besar tu.. Tak selesa kan, sebab kadang ianya mendatangkan rasa gatal-gatal. Miza sendiri memang ada kat lengan, once noticed benda tu dah hilang... Happy sangat, sebab mula tu nk fokus untuk bahagian muka je, tapi bila dah minum BB Plus Collagen, semua area dia jaga. Mmm... sangat membantu kan... :)



Yang ni adik miza, dia pun dah guna BB Plus Collagen juga, so memang 'glow' and fresh looks kan... kawan-kawan dia semua cakap camtu, mula tu dia tak perasan, tapi bila orang dah tegur tu, barula sedar penangan BB Plus Collagen... so u oll yang kat luat tu, yang rasa nak 'glow and glowing' boleh la dapatkan set BB Plus Collagen ni, Semua boleh minum, perempuan ke lelaki ke... yang bujang or dah kahwin... Kesihatan dan kecantikan ni kena bermula dari dalam dulu... Barula yang luar pun akan ikut cantik sekali.

Cepat dapatkan set anda dengan harga istimewa, Satu lagi nak bagitahu kat sini, kalau tengok pada perbandingan harga, BB Plus Collagen ni memang berpatutan berbanding jenama lain, kerana di dalam nya bukan sahaja mengandungi kolagen, tetapi juga ekstrak biji anggur dan Vit C untuk melindungi rantaian kolagen - yang tiada pada sesetengah kolagen jenama lain. 
Selamat Mencuba!

More info, do contact, email or sms me...

Love,
www.mizahadi.com
mizahadi@gmail.com
013.938.8484

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...