Tuesday, January 8, 2013

The Journey of 2012

Hari berganti hari, minggu berganti minggu, bulan berganti bulan dan tahun berganti tahun. Dah masuk minggu ke-2 dalam tahun 2013. Masih tak terlambat kan nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2013 untuk semua ya... Apa azam tahun baru ni? dan juga, azam tahun lepas dah tercapai ke? Semoga tahun baru 2013 memberi lebih makna kepada kita semua dalam menjalani hidup sebagai khalifah di bumi Allah s.w.t...

Bagi Miza pula, 2012 banyak memberi kenangan, kekuatan, kehilangan dan segala macam la...Julai 2012 Miza kehilangan nenek tersayang. Semoga beliau tenang disana...Amin.

Dalam bulan Julai juga, Miza menerima ahli keluarga yang baru, welcoming to our big family to my Brother In Law - Zahir



Dalam tahun 2012 juga Miza berjumpa dengan insan-insan yang 'HEBAT', Hanis Haizi, Naa Kamaruddin dan Cik Cida. Alhamdulillah juga, Miza mengambil keputusan untuk bersama insan-insan HEBAT ini untuk mengubah kehidupan Miza dan keluarga. Berada bersama mereka yang HEBAT dan kumpulan yang cukup HEBAT - GLG (Green Leader Group), memang terasa aura kehebatannya. Semoga Allah memberkati usaha kami semua. In Shaa Allah.






Tahun 2012 juga, Miza secara officially nya bergelar housewife dan businesswoman sepenuh masa. Alhamdulillah... Seronok bila dapat melihat anak-anak membesar depan mata sendiri. Kepuasan tak terkata...Lama juga Miza berfikir sebelum mengambil keputusan untuk quit, tetapi bila memikirkan anak-anak, Miza tekad walaupun sayang sebenarnya nak meninggalkan bidang kerja dan kawan-kawan. Walaupun Miza tidak bekerja tetapi Alhamdulillah dengan bisnes Premium Beautiful ini, Miza still dapat menjana income yang memuaskan. :)




Harapan dan impian Miza untuk tahun 2013 ni lebih besar dari tahun-tahun yang sebelum ni... So, Miza perlu bekerja keras untuk memastikan semua impian akan direalisasikan... In Shaa Allah, berkat doa suami, ibubapa dan ahli keluarga yang lain memberi kekuatan pada Miza. 
Love you all so much... :)


Love, 
013.938.8484
mizahadi@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...