Tuesday, January 22, 2013

My 1st Achievement in this Beautiful Journey - Perjalanan Beribu Batu Bermula dengan Langkah Pertama

"Terima kasih Ya Allah.. Segala puji-pujian hanya PadaMu Ya Allah. Terima kasih diatas rahmat, kesihatan dan rezeki yang Engkau limpahkan kepada kami... Amin"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hai semua... Apa cerita u all ya? Hope semuanya happy...Miza nak share kat sini pasal last Sunday punya event iaitu Majlis Penganugerahan SMSSM untuk usahawan-usahawan under Hai-O Marketing Sdn Bhd. Event tu berlangsung @ Menara PGRM Cheras, Ramai usahwan yang mengambil bahagian termasuk miza sendiri.  Nervous juga bila kena naik pentas ni... 

Ok, back to the event, kebaikan bila attend event camni sebab masa ni la boleh tambah lagi kawan-kawan baru, dan kat sini juga kita boleh tengok pemimpin dan rakan-rakan seperjuangan melaram..  Tengok jer our leaders dengan designer dress - harga cecah 4 dan 5 angka, bukan sponsor ya, sendirian berhad ok. Event some of our artist pun baju untuk event sponsor kan...Hmmm...Memang inspire bila boleh bersama dengan mereka yang hebat ni... Semuanya cantik-cantik. Memang grand habis!

Event yang macam ni juga sebenarnya membantu kami sebagai usahawan yang baru untuk mendapatkan aura dan semangat dalam berbisnes ni... Semua dari kita sebenarnya ada peluang untuk berjaya seperti mereka cuma bagaimana kita mengatasi rasa takut untuk mencuba, dan takut untuk mengambil peluang. Plus, bagaimana mengatasi musuh yang paling dekat dengan kita, iaitu ~ diri sendiri.

Miza taknak menulis panjang-panjang, just enjoy all this pictures ok. So, anyone yang nak jadi usahawan-usahawan muda dan berjaya, nak pergi 5 star FOC Trip 3x setahun bersama Premium Beautiful Ladies, do pm me now. Lagipun sekarang ni trip Shanghai open, sapa2 pun boleh fly ~ the best part is totally free just bw duit shopping jer... Terbaeeekkkk!!! 

Wink...Wink...


Penghargaan syarikat kepada para usahawan melalui majlis-majlis sebegini dimana memberi semangat kepada usahawan untuk terus berjaya di masa hadapan. (Terasa diri dihargai - Terima kasih!)


With ~ Young Iron Lady Hanis Haizi. Yang begitu komited membantu rakan kongsi untuk menempa kejayaan seperti beliau. Pelbagai usaha dilakukan untuk memastikan kami berjaya, walaupun dalam usia yang muda, kesungguhan beliau memberi inspirasi kepada kami. Terima kasih Mentor!



Top Leaders - Young and fresh...


A part of our Green Leaders Group - Selamat berjaya semua!



Lagi... with Hanis Haizi and Naa Kamaruddin



3rd Generation of Naimians 



My bisnes partner  - Fatimah Malek yang begitu komited. Walaupun tak naik stage lg tapi tetap datang untuk support. Thanks dear... Sama-sama kita mendaki tangga kejayaan...



Komited Mentor - Cik Cida's and partners



~Us~ 



Powerful Galls...


Young and brilliant


Ehh... Candid!


The best of Cik Cida and hubby - Mr. Zul. Thank you.




















In Shaa Allah, Other awards will be reached. More grand more prestigious!

Together Everyone Achive More

with

Green Leaders Academy Malaysia


Love,
www.mizahadi.com
mizahadi@gmail.com
0139388484

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...