Thursday, January 10, 2013

~ From Dublin with Big Heart ~

Hai... apa khabar semua? Hope u olls sihat and happy sentiasa. So sekarang back to normal la kan, cuti-cuti semua dah habis, sekarang everyone dah fokus pada kerja masing-masing... Happy kan... :)

Kali ni nak story about 1 of my old friend. Nani Sariah. Why dalam banyak-banyak kawan miza, miza tulis story pasal dia... hehehe... Sebab, dah lama sangat-sangat kami tak berjumpa. Its almost 10 years jugak la...Last week kami berjumpa untuk kesekian kalinya... Happy sangat-sangat....

Dia sekarang ni kerja kat Dublin, Ireland. After finish ACCA, dia kata seronok dok sana, so decide kerja dulu kat sana. Nak cari pengalaman banyak-banyak...Walaupun kami dah lama tak jumpa tapi kami sering berhubung. so takde la kata lost contact camtu jer... Lagipun, kami ni memang kenal dari sekolah menengah lagi...  form 4 she went to MRSM, miza stay kat sekolah lama lagi. SMKA Naim Lilbanat. Tup-tup kami jumpa kat Uitm Machang, ambik course yang sama and jadi roomate. Start dari situ la kami rapat. After habis diploma, she's continue with ACCA and fly to Dublin. Dari situ la tak berjumpa-jumpa...


Haa... nila orang nya, sweet gitu kan.. Dulu dia ni 'keras' sikit, n so suprising kami jumpa hari tu dia dah jadi 'lady'... dah ada kelembutan seorang perempuan... hehehe... (Nie, jangan marah ya...)


Kat sebelah tu junior kami masa kat UiTM Machang. Jae...merangkap PA Nani masa dia kat KL ni...


hehehe... iklan ya... Ipoh Hor Fun


Mr. Hubby and Tabarani. Kami ni satu batch masa kat Machang dulu. 


Bila dah berjumpa banyak cerita nak dikongsikan bersama, tapi disebabkan kesuntukan masa kami sempat berjumpa sekejap sahaja. 


Gonna miss u so so much... Hope to see you again soon but NOT in another 10 years ok...Semoga dirimu sentiasa sukses dalam apa jua bidang. In Shaa Allah..

~ Amity Immortal ~

Love,
www.mizahadi.com
013.938.8484
mizahadi@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...