Sunday, December 16, 2012

Sunday Morning ~ Durian Fever

Hello... Hello... Hai, apa kbr semua ya. Hope semuanya sihat walafiat....

Apa program korang hari ni??? Mmm... Miza hari ni plan nk makan pulut durian... Mr Hubby ni dari semalam nak makan durian... Best gak kan... Tapi ada gak yg tak suka durian kan... Tak tahan bau durian... Nak buat camner kan... Hurmmm....☺

Jap gi nak gi cari durian... ramai sgt orang jual durian sekarang ni..... memang banyak pilihan... tapi kena pandai juga, takut nanti bl dah balik rumah tak sedap. keras la... tawar la... biasala tu kan... Tapi kalau tak nak jadi camtu senang jer... Miza biasa bawa tupperware siap-siap... minta orang durian tu kopek and that time kita tahu la isi kat dalam ok ke tak.... Yummy...yummy...👍👍👍

Okla... Nanti kita sambung lagi ya.... Bubbye.....





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...