Friday, December 21, 2012

Cuti-Cuti Malaysia - Part 4 (Langkawi - Dari Mata Jatuh Ke Hati)

Hari ke-4 holiday. After breakfast, destinasi pertama ialah Kabel Car. Sampai sana, orang ramai sangat. Queue panjang yang amat... So kami tak naik pun kabel car memandangkan all of us dah pernah naik... Pusing2 dalam 1 jam dan gerak ke Beras Terbakar. Sekarang beras dah takde pun, cuma tempat tu jer la yang remains... dijaga dan dipelihara sebaiknya untuk mengekalkan warisan yang ada untuk generasi akan datang. Kat sana juga ada banyak kedai juga dengan pilihan pelbagai barangan seperti kain baju, cenderahati dan lain-lain lagi...

After that ke Idaman Suri, kat situ memang best sebab banyak barang-barang seperti pinggan mangkuk, periuk, kuali. Dari harga rendah ke harga tinggi seperti corelle dan lain2. Miza beli sedikit cenderahati untuk adik2... After that pusing pekan kuah dan balik bilik.. Petang mandi pool and malam lak keluar dinner... After that balik bilik zzzz sebab esok paginya nk bangun awal nak balik dah....

Love,
Mizahadi











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...