Monday, December 17, 2012

Cuti-Cuti Malaysia - Part 1

Assalamualaikum... Hallu...hallu... Mmmm... Pg ni rushing sikit sbb packing untuk long holiday for this year... Huhuhu... Mlm td tak larat sangat nk packing.. So decide to make it this morning....

Ting... Tong... Done! Siapkan anak-anak then now dah gerak dah. Percutian kali ni kami akan ke 3 tempat... 1st destination is Taiping... Mr Hubby kata kita stay kat Taiping 1 malam , pekena mee udang and keow teow Doli dulu... Perghh... Terangkat!!!!

Perjalanan so far ok...Kereta pun tak banyak... Hari pun cerah..Alhamdulillah, perancangan Allah adalah sebaik-baiknya... 😄

So, nak tahu our next destination... Hurmm... Tunggu ya... Miza akan upload lagi... Til we meet again... Bubbye....

~mode: happy holiday• lalalala....~
Walaupun mood holiday tapi bisnes tetap on... So anyone yg nak tahu pasal bisnes coz bonus 4k ++ still on and for those yg nak dapatkan free trip to Shanghai, do contact me... Hurry up BIG BONUS will be end by this year ~ left 14days only...







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...