Saturday, December 15, 2012

Cerita Penyatuan 2 Hati....

Assalamualaikum... Selamat berhujung minggu... Mmm...  Entry kali ni nak story pasal wedding cousin last Sunday... Hahaha.. dah hampir seminggu dah kan, baru berkesempatan nak upload... 


Pengantin bersama ibu, mak sedara dan cousinS. Masa ni kitaorg berkumpul @Aunty Mala's house... Best gak bila berkumpul ramai-ramai ni... Macam-macam cerita ada...


Ini lak our abang lom dan kak lom... Melayan anak buah... Seronok la tu....


Yang ni lak for sure me and my cayang la...


Ini my sister in law and husband En. Lie...


My with parent in-law and sisterS in-law.


My hero yang memang tak dok diam... Nasib baek tak demam sebab panas sgt hari tu...


Yang ni lak my princess lah... pun sama pusing sini pusing sana.. Excited tgk pengantin...


Haa... Ini lak our gojes pengantin... Iqbal and Shida... :)


Kumpulan kompang yang bertungkus lumus memukul kompang walaupun hari panas terik...


Ehhh...senyum senyum pengantin kita... apa yang seronok tu..


Im happy for tthem :-)


Antara bingkisan untuk para tetamu...


Chop jap... nak note something kat pengantin kita...


"Yeay... kami dan selamat jadi suami isteri"...Itu agaknya yang buat pengantin tersenyum... 


Sama cantik sama padan.


Our BIG FAMILY


Pengantin bersama ibu dan ayah pengantin lelaki...


Cehhh... Ini ambil mood pengantin baru... You both rock la.... Uncle Izani and Aunty Jan


Pengantin ditepung tawar oleh kedua ibu bapa dan ibu/bapa saudara pengantin lelaki.


Kami pun tak ketinggalan juga... Malu la pulok tapi seronok sebab dapat bersama-sama menjayakan majlis perkahwinan ni...


Anyway, tahniah for Iqbal and Shida... Semoga berbahagia ke anak cucu... Semoga perjalanan yang baru ini membawa sejuta kebahagiaan kepada anda berdua... Tahniah..


Ok, that all about our cousin wedding story... Tahniah....

Love,
mizahadi@gmail.com
013.938.8484

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...