Friday, December 14, 2012

A treat for Mr. Hubby

Mmm...bercerita tentang camera ni, Miza bukanlah pandai sangat jenis-jenis camera ni. Memang suka mengambil gambar, tak kisah lah gambar apapun, tapi biasa-biasa aje la sebab tak de kemahiran. Dalam hati nak sangat beli camera canggih-manggih ni, yalah dok guna camera digital biasa tu jer...huhuhu :(


So..... bila dapat BONUS DARI BISNES kali ni, we laki bini decide untuk beli 1 camera DSLR... Kami beli yang basic dulu, orang kata kita belajar dari basic....Tinjau punya tinjau kami jatuh hati pada camera brand samsung ni... Untuk permulaan kami happy... Bak kata Mr. Hubby, biar gambar tu sedap ditengok... hehehe... okla tuuu.... :)



Since dok ada camera baru ni, hurmm... hari-hari dok gila ambik gambar... Botol kicap pun kena snap... (kerja Mr. Hubby la tu). Excited sangat !!! :')


Alhamdulillah, semenjak Miza menceburi bisnes PREMIUM BEAUTIFUL ONLINE ni... Miza dapat hasil yang berbaloi, yang sebelum ini tak pernah terfikir pun apa yang Miza inginkan Miza boleh dapat dalam masa terdekat....Dan, In Shaa Allah, dengan kesungguhan dan tindakan yang seiring, Miza akan pastikan semua impian direalisasikan, terutamanya kepada kedua insan yang amat Miza cintai ~ 
Ayah dan Ibu.... 


Ya Allah....Syukur dengan rezeki dan kurniaan dari-Mu.. Amin...


Salam sayang,

mizahadi@gmail.com
013.938.8484

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...