Monday, November 12, 2012

Wedding Dinner - Irda dan Aizuddin

Haii... Assalamualaikum... Tadi pergi Wedding Dinner ofismate Hubby di Auditorium MBPJ, P. Jaya. Majlis mula jam 8mlm.... Kalut juga la tadi, nasib baik Maghrib seawal jam 7... 7.30 kuar dari rumah, hantar Q ke rumah adik, kakak lak kat rumah antie dia di Putrajaya. Jam 8 mlm kami  sampai kat sana, masa tu tetamu pun dah mula ramai... 


Ini gift yang disediakan utk para tetamu... Cantik ...


Pelamin pun cantik, warna purple lagi tu...


Masa untuk menjamu selera...


Antara juadah yang tersedia... Alhamdulillah semuanya sedap-sedap.. Kalau tak silap, dari Shahmie Catering... Terima kasih tuan rumah... :-)



Nasi minyak gitu...


Mmmmm.....


Jeng...Jeng... Kami la tu...


Mr. Hubby - Man in Blue... ahakksss...


Officemate Hubby yang hadir... sori lupa nama...


Officemate Hubby juga, Yanie & Marlynn... 

  
Yanie & Irma - cun gitu...



Sebab ramai yang dok queue nk take photo dgn pengantin, so ini la satu-satunya gambar kami dengan pengantin... Itupun pengantin lelaki takde...huhuhu... 


Apa kes ni... Bukan nak sabotaj ya... Tak perasan pun, dah nk upload dlm blog, baru sedar... Tetap nak juga upload sebab saya suka bunga ni...sori bang...


Memang BEST la diaorang perform... Banyak lagu antaranya Ombak Rindu, I just call to say i love u... Memang power suara u olls...love it....


 Apapun, tahniah buat kedua mempelai yang sama cantik dan sama padan... Semoga berkekalan ke akhir hayat dan beranak cucu....


Love,
www.mizahadi.com
013.938.8484

2 comments:

  1. miza, yanie mai singgah sat kat blog you ni..hehehe..all this while jadi silent reader jer..NOT STALKER okey..hikhiks

    -xoxo-
    Yanie.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...