Tuesday, November 13, 2012

My Birthday Dinner @ 12.11.12

12.11.12 - Its my DAY ~  My Birthday. So, mlm tadi kami dinner di D'Manggis Restoran, Sg. Buloh ~ Steamboat. Kelam kabut juga la, 5.30 petang lepas kerja terus keluar ofis, Mr. Hubby jemput. Tapi tak tahu la kenapa jam teruk semalam. Kami sampai rumah pun jam 7.30 malam. Rushing gak bersiap, nasib baik tak jauh sangat dari rumah. 8.30 malam kami tiba ke destinasi.

Orang ramai gak, mungkin sebab hari ni cuti kot... Pilihan makanan pula boleh kata ok la... Daging, ayam, sotong, udang, pelbagai pilihan frozen food (fish ball, fish cake & etc) ais krim dan juga rojak buah. Miza jemput adik-adik sekali join, best gak berkumpul ramai-ramai ni... Tambah bonus bisnes baru masuk... so, boleh la belanja...



Fresh ketam dan sotong


Mari kita mula... Lapar sebab dari tengahari tak makan...


Vege pun fresh gak... 


Haaa.... nampak tu, penuh meja... masak jangan tak masak bang...


Semangat sunggoh adik Ayu kita (tudung kuning), Uda (tudung merah), Tina (sebelah Uda) dan Aiman (husband Ayu)


Ha..2 orang ni pula macam-macam hal...

Iva dan Lie... Thanks for coming, walaupun jauh dari Putrajaya. Menempuh jam lagi tu... :-)


Sampan besar ~ ada rojak di dalam nya...


Uncle Z dan Q9


My cake birthday treat from my sister, Tina.


Malu la pula dah tua-tua ni nak potong kek..


Kakak yang tak sabar-sabar nak makan kek. 


Nice cake - Beautiful. Always Beautiful ....


Ibu dan anak...


My besties sisterS


4 of Us...Miza ada 5 orang adik-beradik perempuan, sorang lagi ~ Uteh kat kampung.... rindu Uteh.
Last sekali, thanks pada semua yang wish birthday pada Miza dan pada adik-adik yang sanggup datang untuk join this birthday dinner ni walaupun hujan dan jam... thanks a lot... Happy sangat-sangat bila orang yang kita sayang ada di sekeliling kita dan sentiasa menyokong kita dari belakang.... Especially Mr. Hubby... Insya Allah dengan bisnes ni Miza akan gembirakan orang-orang yang Miza sayang....
I love u all so so much....
Muahhhh....


always BEAUTIFUL,
www.mizahadi.com
013.938.8484
mizahadi@gmail.com





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...