Tuesday, November 6, 2012

Favourite Cotton ~ All the Time

Haaa... Ini pula selingan .. Sebab Miza ni penggemar pada kain cotton, so kat sini Miza nak share dengan readers semua koleksi cotton yang available di www.mizahadi.com.


Semua ni koleksi Japanese Cotton. Cantikkan... Warna yang ceria dan menarik....Kalau ada reader yang berminat untuk memiliki contoh koleksi cotton yang ada atau lain-lain corak (takde dlm blog ni) boleh la contact Miza by email/phone.


Tulip 4 Meter RM 70




Dot Rainbow 4 Meter RM 70



Plain Hijau Lumut 4 Meter RM 70


Plain Dark Green + Merah Hati 4 Meter RM 70



Yang ni special sikit sebab ada line gold pada corak bunga-bunga kecil tu... Memang cantik...
 4 Meter RM 85.

Harga di atas tak termasuk postage. Harga utk postage RM 6. Special promo kalau ambil 3 set dapat harga RM 60/set.

So, for those yang memang loike/obses dengan cotton ni boleh contact Miza. next time Miza upload new design pula... Selamat menjamu mata dan selamat bershopping... :-)

www.mizahadi.com
mizahadi@gmail.com
013.938.8484

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...