Friday, November 16, 2012

Dinner @ Doli Keow Teow TTDI


Malam ni dinner dengan family in law @ DOLI KEOW TEOW TTDI. Have fun, keow teow dia sedap plus udang dan kerang banyak sebab kami order yang special punya... Semua terkejut sbb yang special comes with big portion. Haa... ambik ko Jah... Even I sendiri pun tak dapat nak habiskan....banyakkkkkk !!!!

.

Mmm....menyelerakan....


Sisters in law, Iva and her daughter Irdina and Ilia (the black tudung).


My parent in law. Baru balik dari Jepun pagi tadi ~ holiday company trip Andalusia Travel and Tours. Dari airport terus ke rumah kami, relax jer tak g mana-mana pun hari ni... penatkan baru sampai....Mlm baru kuar pegi dinner together2...


My soul mate... Mr. Hubby... suka la tu boleh makan k/teow... Memang feveret...


Haa... princess pun makan banyak gak tadi... sekali tergigit cili padi dah tak nak terus... siyan anak mama....


Ni si kecik ni... bising mulut dia... tak nak duk diam... macam2 hal... :-)

After finish our dinner, we're going back home. My PIL and SIL heading to Putrajaya (my SIL's house). Tomorrow morning my PIL fly back to Kota Bharu....

The End.....


Love and Peace,

mizahadi
013.938.8484

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...