Tuesday, November 13, 2012

Breakfast @ Ikea


Ermmmm.... kali ni nak story pasal breakfast dekat ikea... Kami sampai awal so orang tak ramai lagi masa tu, kalau tak huhuhu memang beratur panjang la jawabnya...Antara menu yang ada...


Grill Chicken Wing


Pasta


Popia. Memang sedap popia dia... 


 Q pun since dah sihat ni, suka sangat makan... Semua dia nak... 


 Ini lak adik perempuan Miza yang no 6... Sweet orang nya... Nama manja Uda... love U so much sist...



Keadaan masih terkawal... Food kat sini ok sedap... Menu  feveret ialah Meat Ball... Jam 11pagi baru ada, tapi sebab kami pergi awal so tak dapat makan la kali ni... Takpe, next time kita pergi lagi... Bawak family ramai2 lagi seronok... Santai....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salam sayang,
www.mizahadi.com
013.938.8484

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...