Monday, October 1, 2012

My Latest Testimonial


Ini second/latest testimoni untuk Miza sendiri. Alhamdulillah...sekarang ni confident level dah tinggi, kalau dulu rasa rendah diri dan tak de keyakinan diri... Even nak bergambar pun tak de mood... Maklumla badan naik mendadak-dadak...Miza ni jenis yang cepat naik dan susah nak turun...Pada Miza, Miza tahu Miza dah GEMUK, tapi tak sedar badan dah naik berlebih-lebih sehingga la Miza tengok Miza dalam gambar... Masa tu baru la sedar Miza memang dah terlebih-lebih gemuk jika nak dibanding kan dengan zaman dolu-dolu...

Lama dah dok intai Premium Beautiful ni, cuba-cuba servey, mula tu bila tahu harga wahhh... boleh tahan.. 
TAPI..............
Bila pikir balik, bila dengar manfaatnya, Miza tekad lagipun kalau nak dibandingkan dengan kos-kos lain untuk kuruskan badan contoh Miza pernah pergi Slimming Beauty habis beribu-ribu.. Tapi hasil nya tak ada... makan ubat itu ini la.. pun sama.. bahkan bila habis ubat selera makin menjadi-jadi... So,bila pikir balik dekat situ berapa dah Miza spend untuk kuruskan badan... Duit dah habis tapi badan makin naik macam dipam-pam...

Betul tak???
 So, bila pikir balik sebenarnya pelaburan ni BERBALOI... Banyak kebaikan yang bolehh dikongsikan dengan keluarga, rakan-rakan dan mungkin juga mereka di luar yang Miza tak kenal...

Ini perbezaan sebulan selepas Miza gunakan Premium Beautiful Korset. Miza dah turunkan berat badan sebanyak 4.5kg... 


Ini pula jeans yang biasa Miza pakai, macam tak percaya jeans tu dah longgar. Even nak tanggalkan pun Miza tak perlu buka butang dan zip... Hahaha... Miza tergelak sorang diri... Jeans ni dahh londeh... Yeayy...Yeayy... Alhamdulillah, syukur sangat... Maksudnya Miza ada peluang untuk kurus macam dulu kan... kadang penat juga bila orang dok cakap kita ni gemuk and what so ever... Tapi sebab dah lali, so apa orang cakap kita senyum jer la...

(Ini gambar masa bujang, maaf muka terpaksa diblurkan untuk menjaga aurat. Hope boleh kurus macam ni...hehehe)

Sekali lagi, Alhamdulillah syukur pada Yang Maha Kuasa, bukan setakat kuruskan badan tapi lebih dari itu yang Miza dapat... Miza dah ada bisnes ini sekarang ni,Miza akan buat betul-betul dan pegang betul-betul.. Syukur dengan peluang yang diberikan, tak semua orang dapat peluang ini... Orang kata halangan tu ada dimana-mana kan.. Tapi Alhamdulillah sangat... Syukur pada Allah sebab tunjukkan Miza jalan ke arah kebaikan...
 and I'll make sure all my dreams come true one fine day.... Insya Allah...

So sapa yang nak berjaya dan keluar dari kepompong yang sempit boleh call or email Miza untuk berkongsi rahsia kejayaan ini... Kejayaan dan kekayaan tidak datang bergolek kalau tiada usaha seiring dengan kesungguhan... Amin.





Salam sayang, 
Premium Beautiful by Mizahadi
www.mizahadi.com
013.938.8484

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...