Tuesday, September 18, 2012

Xtiviti Hari 1Malaysia


Last Sunday (Hari 1 Malaysia-wishing to all Malaysian), masuk ofis siapkan report... Bawak ler anak dara ni sekali... Mula tu ok lagi... masuk jam ke-3, dah ajak balik.. Boring katanya... Saborrr sayang.. kerja mama belum siap ni... 
Dia tanya lagi.. Kenapa kerja mama banyak... Huhuhu.. Sadis punya soalan...
Mama pun menjawab penuh tatatertib.. Anak, mama kena kerja kuat sebab nak kumpul duit banyak2... Nanti kakak nak gi sekolah, nak beli buku, mainan, nak g jalan2... 
OOO... tak tahu la ooo paham ke ooo ambik hati jer....


(Muka boring + ngantuk dah ni) Berselerak meja mama dengan file + disepahkan oleh gegirl nii...

Aksi yang sempat dirakamkan.. Tak tahu la dok buat apa.. Dok kira bunga agaknya... gegirl2... Sumber Inspirasi mama....


Hasil kerja tangan gegirl.. bolehla... walaupun comot, tapi mama suka tengok.. Hasil kerja makin baik... kalau dulu ntahapa2 ntah....
Thanks anak kerana menceriakan mama dan papa.... 
Love u so much...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

www.mizahadi.com
013.938.8484
mizahadi@gmail.com


Do contact me untuk share peluang bisnes yang hanya memerlukan internet... tapi boleh jana 4,5,6 figures income... Insya Allah... sama-sama kita manfaatkan nikmat Allah ini...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...