Monday, September 10, 2012

Why We Should Join This Business



1. COMPANY
Listed in BSKL/ FORBES ASIA a years in a row, Certified by Kementerian Perdagangan dalam Negeri, and many more..


Tak perlu sibuk nak register company sendiri kat SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) . Tak perlu nak ada tender... or cable besar punya untuk berjaya dalam business ni. 

2. PRODUCT
Product PREMIUM BEAUTIFUL dah tersedia ada plus dapat SUPER BRAND, kita tak perlu sibuk cari product apa yang perlu jual, tukang jahit mana nak jahit corset ni, or dari supplier mana... everything dah tersedia. And company ada 1001 jenis product yang lain selain daripada Premium Beautiful if you think this product tak boleh relate dengan kita.. we just choose other product! SIMPLE! 


3. PLAN MARKETING
Plan marketing yang mudah dan flexible... easy to follow and duplicate! And sistem yang digunakan ialah franchising system. 
Konsep Ganda Masa + Ganda Tenaga = Hasil Berganda-ganda

4. KEUNTUNGAN
Profits margin our company sangat-sangat tinggi... Imagine Jual satu set Premium Beautiful je u get back RM350++ vs kalau orang jual Proton/Produa satu biji kereta tu pun dapat RM300++... 

Our bonus bermula from 21%-41% dari pangkat Sales Manager to Crown Diamond Manager, then we have SM Bonus, Car Fund Bonus, Wawasan Bonus and Bonus CDM Overriding.. and a lot more!! And total of 67%!!


And tak masuk lagi incentive trip FOC for the rest of your life!! semuanya company bagi... cuma nak amik atau tak sahaja! :)


5. TEAM
Dalam contacts business ni, TEAM WORK sangat2 penting kerjasama antara leader dan rakan-rakan kongsi. Different group different plan marketing and of course different direction. In our group most of our business partners using Internet as our  main source to expand our business. And Alhamdullilah it really work for us! 



To share this opportunity, feel free to contact me,
 mizahadi 013-9388484
or
mizahadi@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...