Sunday, September 9, 2012

My Sister's Wedding


Kali ni miza nak story pasal majlis perkahwinan adik perempuan yang no. 2, Tina. Wedding ni berlangsung pada 07.07.2012. Memang meriah, biasala di kampung semua nya disiapkan sendiri. Kami satu keluarga bertungkus lumus bergotong royong , tak lupa juga pada saudara mara yang banyak membantu dari awal hingga  selesai kerja kahwin....



Pilihan pelamin dan mak andam yang sangat2 menepati citarasa pengantin dan kami sekeluarga. Pelamin yg bertemakan 'fairytale' dengan warna tema purple & grey, dan make up dari Kuzwan Make Over. Cantik kan...


Oopppsss.. lupa pasal photographer... Photographer lak dari Yusran Yusof... Ala... photograper yang dok ambil gambar utk The Red Warrior... Cantik juga kan every snap yg dia hasilkan... Professional lah katakan....

Cantik sangat my sister on that day... Im happy for u my dear... 


And... her partner... merangkap adik ipar... Nik Mohd Zahirsani... Zahir ni actually classmate my sister dulu semasa di SM Sains Tengku Muhammad Faris Petra, Pengkalan Chepa, Kelantan. 
Jodoh menemukan mereka selepas beberapa puluh tahun terpisah... Tula kan, kalau dah jodoh kan.... ibarat kata pepatah melayu....ikan di laut, asam di darat, dalam belanga bertemu jua..
Welcome to our BIG family....


Always pray the best for u my lovely dear... Kami memang rapat... Segala masalah kami kongsi bersama... Semoga perkahwinan yang dijalinkan berkekalan ke akhir hayat....


Last picture, ini salah satu outdoor photoshoot yang dijalankan di Taman Tengku Anis... Nice shoot juga dr photoprapher En. Yusran Yusof.


Sekali lagi... tahniah for both of u... Love u much much mooooreeee........... :)

~ Credit to Wedding Planner (lupa nama), Make up Kuzwan Make Over & Photographer Yusran Yusof ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wedding story from www.mizahadi.com

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...