Monday, September 10, 2012

My Own Testimonial

After using PB in consistently, miza loss 3kg in 3 weeks. another target kgs to loss. Seronok pakai PB ni.. Badan rasa sihat, tiada lg sakit tulang belakang, everytime period pun dah tak sakit... Sambil menguruskan badan, sambil kita menjaga kesihatan... kalau satu hari tak pakai PB rasa ada benda yang tak sempurna... Sekarang ni miza lebih yakin dengan diri miza, tiada lagi rasa malu... 
I love PB so much...

Another testimonial... after using PB in a week, she lost 2 kg. Happy sangat2 sebab selepas kahwin badan naik mendadak... nak sangat baby tapi belum ada rezeki... Insya Allah semoga dengan PB ni, she manage to get a baby soon.... 
Even she said no more period pain, no backache... She happy with PB....

  • Membentuk badan dengan postur yang betul
  • Menarik semua lemak yang ada di badan
  • Jika dipakai secara konsistan, bentuk badan akan maintain dan tiada istilah 'cantik time pakai corset jer...' 
KERANA,
bila badan dah maintain......

memang confirm all parts of our body akan terletak 
even without corset.

So, NOW....
Sapa-sapa yang nak pakai, or nak cuba (trial) dulu pun boleh pm miza. For those yang rasa PB ni mahal or tak berbaloi... memang silap... sebab banyak kebaikan yang kita dapat bila kita memakai PB ni... Kesihatan yang baik tiada ganti nya dengan puluhan ribu wang ringgit pun... Harta boleh dicari... Tapi kesihatan yang baik perlu dijaga dengan baik untuk sebuah kehidupan yang sempurna...

www.mizahadi.com
013-938 8484
mizahadi@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...