Wednesday, September 12, 2012

My 1st Achievement ~ B.O.N.U.S

Alhamdulillah.... 
Syukur padaNya kerana peluang yang sangat HEBAT ini...

Semangat untuk berbisnes juga makin membahang-bahang.... 1st bonus dari BIZ yang sangat hebat ini dah dapat, tak sampai sebulan pun buat bisnes ni...

Kalau dulu gaji susah hati, tak dapat lagi gaji pun,
 dah start susah hati...

KENAPA ???

Yalah nak bayar tu, bayar ni... malah kehendak sendiri selalu terabai... sebulan dua takpe... ini makan bertahun-tahun... makan hati berulam jantung la... huhuhu....
Setiap bulan perkara yang sama happen... 
Rasanya, kebanyakan dari kita rasa benda yang sama kan... 

SEBAB ITU....
Bila peluang tu datang, Miza tak nak sia-siakan... Bila tengok "leader-leader" yang dah berjaya... wahhh... jeles pun ada.. (bukan dengki busuk hati ya)... tapi persaigan secara positif...rasa rugi pun ada, kenapala baru sekarang berjumpa dengan mereka... 

TAPI TAK APA....

Start dari sekarang Miza tak nak menoleh ke belakang lagi... Miza akan terus berlari dan berlari seiring dengan leader2 yang yang bercapai capai bintang......

SO,

Sesiapa yang nak gapai bintang dan tunaikan apa yang kita impikan tanpa menoleh ke belakang lagi, boleh contact Miza untuk sharing pasal biz niiii.
 Cepattttt............ Masa tak akan menunggu kita... Hargai setiap detik yang kita ada...

Insya Allah... 
Bumi Allah itu luas..
 Seluas-luas nikmat yang dijanjikan kepada hambaNya...

Miza - 013.938.8484
mizahadi@gmail.com
www.mizahadi.com


























(Apa yang dipaparkan di sini bukan untuk menunjuk-nunjuk, sekadar pembakar semangat untuk Miza terus berusaha ke arah kehidupan yang lebih baik)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...