Saturday, September 29, 2012

GLAM @ Green Leader Academy Malaysia



Hai Morning... Setelah beberapa hari tak update blog, bz + penat sikit...Minggu ni mmg tough juga rasa.. tetiba kena migrain la... patut la dah lama dok asyik sakit kepala jer... tup-tup doc kata u kena migrain.. hohoho.... Tapi apapun, miza syukur kerana dikelilingi org-org tersayang... 
Nak story pasal kelas mlm td, gambar atas tu gambar dgn Our Great Mentor ~ CDM Celebrity Hanis Haizi... memang impress la tgk dia, ibu muda dengan class tersendiri... kalah artis ni...dari suri rumah hingga ke tahap ini dan sekarang pegang income 200K/month...  Thanks sbb peluang yang cerah ni... Ilmu yang di kongsi bersama.. Memang bestla!!!


Yang ini pula Naa Kamarudin, Naa pun as a leader yang banyak memberi tunjuk ajar untuk sama-sama berkongsi sesuatu yang memang memberi manfaat...Naa pun ibu muda yg dah berjaya... Memang impress la...


Haa... yang ni kawan lama a.k.a my mentor juga, Terima kasih sebab bawa miza k tahap ini... Memang rasa bertuah sangat la...Dia pun dah berjaya, income 5 angka.. br jer join setahun lebih... Ni pun impress juga tgk dia... cayala CikCida... Terus la membimbing saya ya... 

 Yang ni Syera & Juju... Best buat bisnes ni sbb kita dapat kawan baru, suasana baru & pengalaman baru... Diorg ni pun baru juga lebih kurang setahun... Ni excited sbb dapat pergi London/Paris... Korang memang bestla... Sebab under group yang fresh... Next trip saya ffollow korang ya.... Tahniah!!!


Eh tiba-tiba kuar gambar food... hehehe... Ini supper lepas habis kelas...@ RASTA TTDI... Kuew teow ni hubby I punya.. Marbeles...


kerang bakar cicah colek... Yummy...


Memang besar2 kerang dia.. Sapa2 yang belom cuba, silakan.. Kat sana semua ada.. happening kalau malam2 minggu ni...


 Ini pula my feberet, sotong kangkung... perghhh... memang terangkat habis, dia punya sos tu, pekat dan melekat... fuhhh... habis gak la 1 pinggan...
Itu jer la untuk entry kali ini.
Kesimpulan... kelas malam td memang best dgn gaya speaker tersendiri CDM Razz, tapi takde lak dlm ni... Next time sy introduce... kelakar dan penuh dgn ilmu... Chaiyok-chaiyok!!! Inisiatif pemimpin yang tak jemu memberi ilmu yang berguna... Yang pasti memenag tak ada dekat tpt lain...
Eksklusif di GREEN LEADER GROUP ACADEMY MALAYSIA @ GLAM sahaja...


www.mizahadi.com
013.938.8484
Contact mefor bisnes sharing

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...